Az Indifrom Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Értem

Kosár

  Név Cikkszám Ár Mennyiség Összesen  
Termék árak összesen:

Szállítás

Ugyanazt a címet használja a szállításra, amit a számlázáshoz megadott
Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése
Megjegyzések és különleges kérések
Általános szerződési feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása
A csomagszállítás díja utánvéttel az egész ország területén 2500.-, Ft
Külföldi megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

Garancia
Termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk.
Termék meghibásodása esetén kérjük, juttassa el közvetlenül a webáruházunkon feltüntetett címre.(2440 Százhalombatta, Vörösmarty u. 40.) A termékszállítási költségé a vásárlót terheli.
Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

Elállás joga
A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22.§ (1) bekezdése alapján vagy elállási jogi nyilatkozat-minta segítségével, vagy bármilyen más egyértelmű nyilatkozat (telefon, levél, e-mail stb.) útján lehet gyakorolni az elállási jogot.
Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten (távollevők között) megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetnek és a termék visszaküldése esetén követelhetik a kereskedőtől az általuk kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségük a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére.
A termék átvételétől és a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésétől számított 14 napon (naptári nap!) belül élhetnek elállási jogukkal. Az általános szabályok szerint a határidőbe a termék átvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napja nem számít bele.
Elállás esetén kötelesek a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni (postára adni, vagyis intézkedni az elküldés iránt) a vállalkozásnak. Az tehát nem elvárás, hogy termék vissza is érkezzen a vállalkozáshoz a 14 napon belül.
Elállás esetén, az interneten megkötött szerződés a szerződéskötés napjára visszamenőleg kerül megszüntetésre, ezért olyan helyzetet kell teremteni, mintha a fogyasztó meg sem rendelte volna a terméket az online shopban.
Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztó köteles a terméket saját költségén haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszajuttatni az eladó vagy az átvételre jogosult meghatalmazott személy részére.
Az eladó pedig köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül a fogyasztó által kifizetett összeget, visszatéríti, a visszaküldési költség a Vevőt terheli.
A Webáruház áruházban kizárólag sérülésmentes, a kipróbáláshoz szükséges, rendeltetésszerűen használt termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A Webáruház követelheti a fogyasztótól a termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Adatkezelés
A webáruház használata során a részünkre rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki további fél számára. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás idıtartama, stb).
Ezen adatokat az Indiform Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel
Az egyesinformatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.
A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, a leiratkozás lehetőségét kérheti a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az indiform@indiform.co.hu e-mail címen.

Csere
A Vevőt terheli mind a vissza mind az újra küldés költsége.

 

Elérhetőségeink

  • 2440 Százhalombatta, Vörösmarty út 40.
  • 36) 23-359-158; (+36) 30-948-62-31; (+36) 30-267-55-71
  •  indiform @ indiform.co.hu

Nyitva tartás:

  • Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00