fbpx

Rólunk

CÉGÜNKRŐL

Jogelődünk, az INDIFORM Gmk 1989-ben jött létre, majd 1999 júniusában alakult át Kft-vé. 100%-ban magyar családi tulajdonban van. Kezdetben bedolgozói hálózattal varrattunk, majd 1994-től a saját tervezésben épült 700 négyzetméteres épületben, ellenőrzött körülmények között folyik a gyártás.

Cégünk alapvető profilja kezdettől a saját anyagú felsőruházati konfekció gyártása. Jelentős szerepünk van a magyar vadász, erdész öltözködés megújításában. Saját termékkollekcióval rendelkezünk, amelyet divattervezők közreműködésével folyamatosan megújítunk. 100-120 viszonteladó partnerünkön keresztül jutnak el termékeink a vásárlókhoz. Partnereink egy része rendszeresen exportálja áruinkat, így azok ismertek Ausztria, Németország, Szlovákia, Horvátország és Olaszország északi részén is. Szinte elsőként vettük észre az importálással járó üzleti lehetőségeket, ezért olyan márkák, mint a Kamik, Chiruca, Wolf-Eyes, Lorpen, Orbis, Albatros, Lodenhut, Indiform és JackPyke a  is a piac meghatározó képviselői lettek. Ezen márkák kizárólagos magyarországi importőrei – kölcsönös megelégedéssel- mi lehetünk.

A sportvadászok ruházatának kialakítása során szerzett tapasztalatainkat felhasználva, pályáztuk a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Erdészeti Hivatala által az erdészegyenruha megújítását célzó pályázatát. Az itteni szereplésünk nyomán, az állami erdészeti részvénytársaságok döntő többsége velünk gyártatja az erdész egyenruházatát. A Környezetvédelmi Minisztérium Természetvédelmi Hivatalával a természetvédelmi őri egyenruházat kifejlesztésében és gyártásában működünk együtt.

“Cégünk legfőbb törekvése az, hogy üzleti sikereit megbízható partnerként érje el. Ennek köszönhetően sok tartósan elégedett megrendelőnk van.”

Indiform Team

Ügyfeleink

Az Indiformnál mindig nagyon segítőkészek és kedvesek velem az eladók. Szeretem, hogy mindig pontosan meg tudják mondani, hogy az én igényeimhez és pénztárcámhoz mérten mi a legjobb ajánlatuk.

Az Indiformnál mindig nagyon segítőkészek és kedvesek velem az eladók. Szeretem, hogy mindig pontosan meg tudják mondani, hogy az én igényeimhez és pénztárcámhoz mérten mi a legjobb ajánlatuk.

0
+
ÜGYFÉL
0
GYÁRTÓTERÜLET
0
%
ELÉGEDETTSÉG
0
db
ELÉRHETŐ TERMÉK
0
+
ELEJTETT VAD